Music

dimarts, 24 de febrer del 2015

App Inventor



L'app inventor es una aplicació per el mòbil que et permet dissenyar les teves pròpies apps a través d’una 

Es compon de dos parts: 

Designer: Es la part que és veu en la pantalla del mòbil, aquí es dissenya les imatges, els botons... 
Mapa bàsic:

Blocks: Aquí és la part de programació (darrera de la pantalla). Aquí indiques causa –conseqüència, que 
fan els botons, com influeixen a les imatges...
Mapa bàsic:


 
Durant uns dies,  a classe el treball a consistit en aprendre a utilitzar l'App Inventor fent unes aplicació seguint uns tutorials i al acabar-los personalitzar les apps amb petites millores que hem aprés a utilitzar amb atenció als tutorials.

De moment hem fet:

Hello Pur: El Hello Pur consta de d'imatge d'un gat que quant cliques a sobre maula.
Per aconseguir això simplement es va crear un botó amb la imatge del gat i es va editar per dir que quant es cliques el botó aquest maules i el mòbil vibrés.




Paint Pot: Aquesta app consisteix en una imatge que es pot pintar amb línies, punts i diferents colors per dalt de ella. Al principi es van utilitzar els colors: vermell, blau i verd i la foto del gat de la primera aplicació. Després es va personalitzar amb una de les meves personatges preferits i va quedar:


Mole Mash: La tercera era un joc: consistia en una petita imatge que es movia a l'atzar per un fons en la pantalla i consistia en donar al cap a l'animal. El principi la imatge era la del mole però al personalitzar va quedar:



Pong: I el últim també va ser un altre joc. Aquesta vegada vam fer el tradicional joc del  pong; un barra que glopeja una pilota i aquesta torna. Originalment era un joc amb una pilota una barra i un fons blanc, després de les modificacions va quedar: