Music

dijous, 18 de desembre del 2014

PICASA

Enllaç.

Aquesta web, Picasa, ens permet fer un àlbum de fotos, utilitzant el nostre compte de gmail i al tenir el bloc amb el mateix correu, les fotografies en el bloc, es guarden en el àlbum de Picasa.


Ara procediré a explicar com fer una presentació amb els fotos de l'album Picasa i penjar aquesta presentació al blogger:

Pas 1: Accedim  a la pàgina web del enllaç del principi, clica el àlbum el que hi ha (a no ser que ja s'hagin fet més) que es el conjunt de imatges penjades al Blogger.

Pas 2: En la columna de la dreta, punxem la paraula "Enllaç a aquest àlbum"

Pas 3: Ara copia el codi HTML i obrir el blogger

Pas 4: Ara s'enganxa el codi en el blogger (recorda seleccionar a dalt codi HTML).

Presentació: 



 

dilluns, 15 de desembre del 2014

Projecte GIMP

Hem realitzat un projecte amb el GIMP i amb Inskape, es tractava d'un fotomuntatge que simulava una foto nostre, en un lloc (escollit per nosaltres, com podria ser Londres o New York), i amb aquestes dues imatges, crear una postal amb marc, lletres...

Com fer-ho:

1. Amb el Gimp copia el fons de la cuitat i retoca-la per afegir un to nadalenc (posar neu, el Pare Noel, un cel diferent...). Les imatges es poden treure de Internet, es descarrega un fons d'una ciutat (totalment voluntària). Per canviar el fons es recomanable descarregar una foto en la que nevi. Amb la vareta màgica copia la neu i enganxa-la a la ciutat. Pots canviar el cel a algun més fosc per simular nit. Per això es molt ràpid utilitzar la vareta o l'eina de camins per treure el cel originali posar el nou.

2+. En la teva foto, retalla la part on surtis i enganxat en el fons.

3. Amb el Inskape creat un bonic marc nadalenc i enganxall al Gimp. 

4. Per finalitzar crea diferents imatges amb l'Inskape  i unes lletres amb el Gimp.